Besplatna dostava za dva ili više naručena naočara!!!!

Optički okviri

Dioptrijske naočare nam trebaju za korekciju vida. Pored toga imaju i ulogu modnog detalja i izražaj individualnosti osobe koja ih nosi.
Dizajneri optičkih okvira pomno prate svetske trendove i nude klasične, stilizovane i moderne dioptrijkse naočare. Često se događa da ljudi nose naočare bez dioptrije jer malo je stvari koje mogu toliko uticati na naš izgled kao dioptrijske naočare. Bez obzira iz koje namene nosite dioptrijske naočare oni postaju deo vaše ličnosti pogotovo ako nosite naočare jer imate problema sa vidom. Pri odabiru naočara koji će vam istaknuti lice zaista treba posvetiti veliku pažnju. Kakve god da izaberete, one treba da odražavaju vaš karakter i da se uklapaju sa stilom.

U nastavku ćemo vam predstaviti najmodernije oblike optičkih naočara za ovu sezonu.

Mačkasti oblik

Trendi, ženstven i zavodljiv oblik naočara vratio se na modnu scenu i kao optički okvir. Sa mačkastim okvirom svaka žena može izgledati vrlo ženstveno, tajanstveno i elegantno. Ove godine u ponudi su okviri u različitim bojama i animal printom.

Harry Potter oblik

Mladi čarobnjak Harry iz čuvenog romana Harry Potter nosi okrugle naočare koji su njegov zaštitni znak. Dizajneri nam donose okrugli oblik različitih dimenzija. Odličan izbor ako želite biti u centru pažnje.

Okviri jarkih boja

Vreme je uneti malo žive boje u sivi svakodnevni život. Birajte neobične boje, menjajte ih i bum efekat neće izostati.

Svetlucavi okviri

Malo glamura u obliku šljokica i glitera nije na odmet ali nemojte preterivati. Ako se prihvatite pravila svetlucavi okvir će biti pravi izbor za sve prilike.