Čišćenje zaliha!!!! 30% popusta do 30.06.2024. za Arctica, Carrera, Police, Diesel, Polaroid, INVU, Esprit, STING, LaCoste, Pepe Jeans, Miss Sixty sunčane naočare! Naručite ih telefonom: (021)843-942

Budući trend naočara za sunce

Naočare za sunce su važna dodatna oprema kako za muškarce tako i za žene. Ovaj praktični detalj će Vam pružiti pravi podsticaj za kompletiranje Vašeg stila. Definitivno ima razlike kada odevanje ukombinujete sa odgovarajućim modnim naočarima.


Sledeće godine će trendovi naočara nastaviti da pomeraju granice i da starijim modelima daju nov “gruv” pomoću  originalnih boja, novih dijapazona, slojeva i spektra. Svako će sigurno naći odgovarajuće naočare za svaku priliku, ukoliko nađu nit između starog i novog, retro stila i originala, mode i praktičnosti.


Naočare za sunce – alfa i omega ovog pribora, su već decenijama univerzalni Ray-Ban Wayfarer naočari. U budućnosti će ovi neodoljivi pilot naočare sa različitim staklima i ramovima biti predstavljeni i muškarcima i ženama. Imati sportski stil i udobnost na putu; ili biti više razigran, šarenim okvirima nove teksture – izaberite naočare koji se najbolje prilagođavaju Vašem izgledu. Ovi klasici s zelenim staklima su predstavljeni muškarcima, naime mogu se kombinovati s ekstravagantno obojenim ili skromnijim ramovima. Zelena, svetlucava stakla su ove sezone novi hit za muškarce i daju dubinu ovom pilotskom dizajnu. Muškarci će “avijatičarskim naočarima” takođe izgledati minimalistički i inteligentno. Za sledeću sezonu su najavljeni sivi i maskirni ramovi. Dame će imati bezbroj mogućnosti da izaberu, kako će njihovi “aviatori” izgledati. Pastelne farbe su još uvek u modi, sada s varijetetom dve boje. Ramove ovih “avijatora” možete dobiti čak s tematskim mustrama, kao npr. tigraste, s mustrom geparda ili hipi stila.


Pored ovih klasika morate upoznati i male okrugle naočare, koji dobijaju sve više pažnje svojim zaokruženim i krivudavim izgledom. Neki od njih su u retro stilu, koji će Vas učiniti nostalgičnim, a u isto vreme dati savremeni izgled. Dok će muškarci imati stilizovane, minimalističke braon, sive, crne, tanke okvire (plastične i metalne) sa tamnijim staklima, žene će moći da uživaju u ovim manjim okruglim naočarima sa debelim ramovima, u neočekivanim bojama i mustrama. Najneobičniji stilovi okruglih ramova će u budućnosti biti belo-šareni ramovi i mala, okrugla, tamna stakla. Svoju originalnost možete proširiti duplim, tankim ramovima, a zaobljene ivice možete dodati klasičnim okruglim ramovima. Ovaj stil okruglih stakala daje efekat vašoj pojavi i čini najobičniju opremu divnim i orijentisanim prema detaljima. Obezbedite i Vi Vaše okrugle naočare, zasjajte u novom svetlu i imajte pojavu poput poznatih zvezda.


Dok su okrugla stakla glavna tema na svakoj žurci, još jedna stvar je našla put u modu, a to su veliki naočari s ogromnim ramovima u različitim bojama, različitih tekstura, printova i dimenzija. Obe verzije su namenjene kako muškarcima, tako i ženama. “Ombre” ramovi u dve boje sa staklima koja su gore tamnija, a dole svetlija će i dalje biti u modi. Veliki ramovi će Vam pružiti izgled bube, štrebera, ili pogled sličan mačijim očima. Na raspolaganju će biti neočekivani parovi boja, ali glavne boje će sledeće godine biti boja breskve, bela, siva, zelena i različite nijanse plave. Moćićete da birate između pastelnih i jarkih boja.


Za one koji smelo eksperimentišu će biti nesvakidašnjih oblika poput ramova sa medveđim ušima, jarkih boja kao fluorescentna žuta i neon plava. Teksture nekih ramova će biti dostupni sa šarenim životinjskim mustrama. Futuristički stilovi novih razmera će takođe biti prezentovani kao i novi rubovi na starinskim ramovima, za koje ne biste nikad pomislili da ćete ih jednog dana nositi. Ovi naočari s tamnim staklima i “vanzemaljskim” ramovima, koje će Vam prekriti pola lica, će biti odraz Vaše originalnosti. Za koje god velike okvire ste se odlučili, definitivno ćete izgledati elegantni sa njima.