NAJVEĆI POPUST SEZONE! Iskoristi letnji popust od 30% na APSOLUTNO SVE iz naše ponude! Kupon kod: 30%OFF . Naručite telefonom: (021)843-942

Mere sunčanih i dioptrijskih naočara

Kada kupujemo naočare za sunce ili dioptrijske naočare važno je da osim što oni efikasno obavljaju svoju funkciju treba i da dobro stoje. Kod online naručivanja naočara preko interneta nemate mogućnosti da probate naočare kao u klasičnim radnjama zato preporučujemo da pre kupovine detaljno pregledate opis svakog modela naoačara. U tom opisu osim raznih karakteristika naočara (materijal od kojeg je izrađen ram i staklo, UV zaštita, itd) navedena su i mere naočara.

Svaki model naočara koji se nalazi na našoj internet prodavnici smo sami slikali i tako možete biti sigurni da su naočare maksimalno verodostojne i da ćete dobiti isto što ste i poručili. Trudili smo se da naše fotografije budu kvalitetne kako bi se i najfiniji detalji mogli videti.

U slučaju da imaš problema da protumačiš veličinu određenog modela, predlažemo da uradiš sledeće:

- Sigurno imaš u kući neke stare naočare koje si pre nosio (ili neko drugi). Izmeri ih i uporedi dimenzije sa onim koji je prikazan na našoj stranici. Ovom metodom ćes dobiti dobru percepciju da li će ti izabrane naočare odgovarati ili ne.

- U slučaju da nemaš nijedne naočare u blizini uzmi lenjir sa kojim ispred ogledala izmeri dimenzije svog lica. Uporedi dobijene mere sa merama naočara sa sajta i znaćeš da li ti izabrani model odgovara.

Pored svih merenja i upoređivanja još uvek nisi siguran da li će ti naočare odgovarati, predlažemo da naručiš naočare i u slučaju da ti se ne sviđaju pošalji natrag u roku od 14 dana. Nakon prispeća tih naočara možeš izabrati refundaciju ili neki drugi model.