Naručite preko telefona: (021)843-942.   Besplatna dostava za dva ili više naručena naočara!!!!

Lacoste naočare za sunce

Lacoste je francuska firma odeće koja je osnovana 1933. godine. Bavi se prodajom odeće, obuće, parfema, kožne galanterije, satova, naočara i najpoznatije polo majica. Firma se može prepoznati po logou zelenog krokodila. René Lacoste osnivač firme dobio je nadimak "krokodil" od strane navijača zbog upornosti na teniskom terenu. U septembru 2012. godine LaCoste je kupio švajcarska porodična firma Maus Freres.

Lacoste je 1980-te je lansirala svoju prvu kolekciju sunčanih naočara. Zatim su usledile kolekcije optičkih okvira, koje su dizajnirane u skladu LaCoste stilu - elegantne i casual sa jednostavnim linijama.

Kako bi pogledali naš celokupni asortiman Lacoste naočara za sunce kliknite OVDE.

Elegantne ženske  Lacoste L736S 001  sunčane naočare sa plastičnim okvirom u Wayfarer stilu. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobina Lacoste sunčanih naočara.

Svi Lacoste modeli poseduju UV400 zaštitu , koji blokira 99,9% UVA i UVB zračenja. 'Stakla' Lacoste naočara su izrađena od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja , grebanja tokom korišćenja naočara.

Lacoste L736S 001 je klasičan model i savršen je za svakodnevno korišćenje i kao modni aksesoar.

Uz svake Lacoste naočare dobijate originalnu zaštitnu futrolu.

5990 RSD

 

Lacoste sunglasses  | Lacoste sunčane naočale | Lacoste Sonnenbrillen | Lacoste ochelari de soare | Lacoste napszemüvegek