Čišćenje zaliha!!!! 30% popusta do 30.06.2024. za Arctica, Carrera, Police, Diesel, Polaroid, INVU, Esprit, STING, LaCoste, Pepe Jeans, Miss Sixty sunčane naočare! Naručite ih telefonom: (021)843-942

Police naočare za sunce

Brend naočara Police je osnovan 1983 kada je uočena transformacija sunčanih naočara od alata koji je služio praktičnoj funkciji do modnog aksesoara. Police je Italijanski brend vlasništvo De Rigo Group-e, nastavlja se identificirati sa ukusima različitih generacija širom sveta, bez potrebe da žrtvuje svoj posebni identitet. Evocirajući duboko urbani životni stil Police širi metropolski jezik širom sveta, a tri decenije dolaze zajedno u jednoj retrospektivnoj kolekciji.

Police naočare proslavljajući 30 godina rada zaključuje jubilarnu godišnjicu novom kolekcijom inspiriranom prošlošću marke Police . Za ovih proteklih 30 godina Police se popeo do uspeha kao ikona u svetu naočara.

Nova Police kolekcija kombinuje originalno obeležja marke sa modernim završetkom. Savremeni dizajn sunčanih naočara ostaje veran jakom identitetu marke i urbanim korenima. Police je uvek bio više od običnih naočara, pridruži se i ti čaroliji!

Kako bi pogledali naš celokupni asortiman Police naočara za sunce kliknite OVDE.

 

Modne i mladalačke Police SPL191 sunčane naočare sa laganim metalnim ramom koji su namenjene istovremeno i za žene i za muškarce.  Jedinstven dizajn, prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobine Police sunčanih naočara. Model Police SPL191 je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar. Na ručici stoji POLICE natpis.

Svi Police modeli poseduju UV400 zaštitu, koji blokira 99,9% UVA i UVB zračanje. 'Stakla' Police naočara su izrađene od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja, grebanja tokom korišćenja naočara.

Akcija traje od 31.05.2024. do 30.06.2024. ili do isteka zaliha.

Sa svakim naručenim Police naočarem se dobija originalna zaštitna futrola i mikrofiber krpica za čišćenje naočara.

3790 RSD5490 RSD

Moderne muške Police S8751 sunčane naočare sa okvirom od metala. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobine Police sunčanih naočara.

Svi Police modeli poseduju UV400 zaštitu, koji blokira 99,9% UVA i UVB zračanje. 'Stakla' Policenaočara su izrađene od plastike na akrilnoj bazi. 'Stakla' na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja , grebanja tokom korišćenja naočara.

Model Police S8751 je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Akcija traje od 31.05.2024. do 30.06.2024. ili do isteka zaliha.

Sa svakim naručenim Police naočarem se dobija originalna zaštitna futrola i mikrofiber krpica za čišćenje naočara.

3490 RSD4990 RSD

Moderne mladalačke Police S1944 GE9G sunčane naočare u retro stilu sa plastičnim okvirom i polarizovanim sočivima. Jedinstven dizajn , prelepe boje i kvalitetna izrada okvira samo su neke od osobina Police sunčanih naočara.

Polarizovana stakla se sastoje od sedam slojeva i u sredini ovog sloja se nalazi najvažniji element polarizacioni filter svetlosti. UV filteri pružaju 100% zaštitu od UVA, UVB i UVC zraka do 400 nanometara. Sunčani zraci se kreću u talasima koje u trodimenzionom prostoru vibriraju u svim pravcima ali uglavnom u dva pravca: horizontalno i vertikalno. Horizontalna svetlost stvara optičke smetnje i zaslepljuje. Polarizovana sočiva blokiraju horizontalne svetlosti.

Akcija traje od 31.05.2024. do 30.06.2024. ili do isteka zaliha.

Model Police S1944 GE9G je savršen za svakodnevno korišćenje, vožnju automobila ali naravno i kao modni aksesoar.

Uz svake Police naočare dobijate zaštitnu futrolu.

3090 RSD4490 RSD

 

Police sunglasses | Police naočale za sunce | Police Sonnenbrillen | Police Ochelari de soare | Police napszemüvegek