Porudžbina sunčanih naočara

Ako želite da kupite sunčane naočare, na pravom ste mestu. Načareonline webshop prodaje samo naočare za sunce. Proizvodi u našem webshopu (www.naocareonline.com) su proizvodi na zalihama, tako da vam možemo odmah poslati proizvod.

Prilikom izrade naše web prodavnice bilo nam je važno, da stranica bude jednostavna za upotrebu. Koristimoo visokokvalitetne slike o proizvodima koji pokazuju proizvode iz više profila. Vremenom, kako se menjaju trendovi kupovine, u web prodavnicu smo ugradili i pogled proizvoda u 360 stepeni.

Proces naručivanja sunčanih naočara je veoma jednostavan, tražimo minimalnu količinu podataka od naših kupaca.

Prilikom naručivanja sunčanih naočara dodajte izabrane proizvode u vašu korpu za kupovinu, a zatim kliknite na dugme „Porudžbina“ nakon što kliknete na dugme korpe (gornji desni ugao - ikona korpe), na ekranu će se pojaviti novi prozor koji će prikazati stavke u korpi (tačno koja kombinacija boja je u korpi), ime stavke, broj predmeta u korpi, opciju brisanja i cenu predmeta. Ovde možete videti listu proizvoda koje želite da naručite.

Sledeći korak je unošenje podataka o kupcu. Prilikom naručivanja potrebne su nam sledeće informacije:

- Ime i preizme
- E-mail adresa
- Poštanski broj
- Grad
- Adresa (ulica i broj)
- Broj telefona

Našim kupcima nudimo nekoliko popusta koje vredi iskoristiti prilikom naručivanja. Ako naručite dva ili više modela sunčanih naočara, poštarina je besplatna.

Nakon popunjavanja podataka o kupcu i odabira načina plaćanja, kupac može ostaviti poruku za našu korisničku službu. Možete je uneti u polje "Poruka" ako, na primer, želite da dobijete proizvod u neko određeno vreme (npm. Isporuku molim do 14h) ili slično.

Za kompletiranje narudžbine potrebno je prihvatiti uslove i odredbe.