Roberto Marco

Roberto Marco sunčane naočare najbolje bi mogli okarakterisati kao mešavina elegancije extravagancije. Okviri Roberto Marco sunčanih naočara su veoma ženstveneizazovnelepe koketne. Izrađene su od veoma kvalitetne plastike i/ili metala. Sočiva Roberto Marco sunčanih naočara su polarizovane i kao takve pogodne su za razne aktvinosti.

Sunčane naočare Roberto Marco su namenjene lepšoj polovini i najčešće su crne ili braon boje. 

Kako biste pogledali naš celokupan asortiman Roberto Marco sunčanih naočara kliknite OVDE!

 

 

Elegantne polarizovane Roberto Marco 8408 sunčane naočare za žene. Mačkasti dizajn i lagani plastični okvir. Vrhunska zaštita, kvalitetna izrada i jedinstven dizajn karakteriše Roberto Marco naočare za sunce! Naočare poseduju polarizovana stakla koja se u velikoj meri razlikuju od tradicionalnih stakala sunčanih naočara.

Polarizovana stakla se sastoje od sedam slojeva i u sredini ovog sloja se nalazi najvažniji element polarizacioni filter svetlosti. UV filteri pružaju 100% zaštitu od UVA, UVB i UVC zraka do 400 nanometara. Sunčani zraci se kreću u talasima koje u trodimenzionom prostoru vibriraju u svim pravcima ali uglavnom u dva pravca: horizontalno i vertikalno. Horizontalna svetlost stvara optičke smetnje i zaslepljuje. Polarizovana sočiva blokiraju horizontalne svetlosti. "Stakla" Roberto Marco naočara izrađena su od plastike na akrilnoj bazi. "Stakla" na akrilnoj bazi u velikoj meri ublažavaju mogućnost oštećenja, grebanja "stakla" tokom korišćenja naočara.

Model Roberto Marco 8408 001 G1 je savršen za svakodnevno korišćenjevožnju automobilaputovanja ali može se koristiti i kao modni aksesoar.

Uz svake Roberto Marco naočare dobijate zaštitnu vrećicu.

2800 RSD